Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Oprea Lucian-Florea!

Duminică, 09 Aprilie 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Oprea Lucian Florea | imaginea 1 Mai bine de 28 de ani a slujit țara, cu profesionalism și onestitate, iar începând de luni, 3 aprilie a.c., a trecut într-o nouă etapă, aceea de militar în rezervă. Cariera militară și-a desfășurat-o în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, fiind un camarad de nădejde, apreciat de superiori și de colegi.

Începând cu data de 03 aprilie a.c., Plutonier adjutant-șef Oprea Lucian-Florea, subofițer tehnic principal în cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației, a trecut în rezervă, cu drept la pensie. Colectivul ISU Olt îi dorește colegului lor multă sănătate și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.