Pensie lungă și sănătate! Respect, contabil-șef Colonel Constantin Angela!

Duminică, 09 Aprilie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  contabil sef Colonel Constantin Angela | imaginea 1 Marți, 4 aprilie a.c., la reşedinţa I.S.U. Călăraşi, în aplauzele colegilor a ieşit la pensie Contabil-șef Colonel Constantin Angela.

După ce mulți ani la rând în care a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, doamna contabil-șef - Colonel Constantin Liliana Angela a ieşit la pensie în aplauzele tuturor colegilor de la Reşedinţa Inspectoratului.

Într-o atmosferă emoționantă, în sala de şedinţe a I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, pompierii militari au felicitat-o pe doamna Colonel Constantin Angela, care după o lungă activitate depusă în slujba patriei, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de toţi cei dragi.

Colonel Constantin Angela, din postura de contabil-şef i-a cunoscut bine pe fiecare dintre colegi şi a pus suflet în fiecare zi a activităţii sale, căutând de-a lungul carierei sale să găsească o soluţie bună pentru fiecare dintre cei care îi cereau sfatul sau sprijinul, iar la acest moment, la final de carieră, i se putea citi în privire emoţia şi trăirea de a-şi îmbrăţişa foştii colegii.

Colonel Păduraru Adrian Iulian - Inspector Șef al I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași a felicitat-o pe colega sa, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Şi colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi ii doresc celei mai tinere pensionare a pompierilor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.