Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant Pavel Cristian!

Miercuri, 10 Mai 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Pavel Cristian | imaginea 1 După mai bine de 26 de ani petrecuți în slujba țării și a semenilor, pentru pompierul oltean, Plutonier adjutant Pavel Cristian, Șef Gardă Intervenție Stingere la Garda Vișina, a venit momentul trecerii în rezervă, cu drept de pensie, miercuri, 3 mai a.c.

Cu datoria împlinită față de țară și de meseria pe care și-a ales-o, Cristi se poate mândri cu mii de misiuni încheiate cu bine și cu vieți salvate, alături de colegii cu care a participat la intervenții.

La finalul unei cariere impresionante în structurile de intervenție, colectivul ISU Olt îi dorește colegului lor multă sănătate, liniște alături de cei dragi și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.