Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Aurel Țîra!

Miercuri, 31 Mai 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Aurel Tira | imaginea 1 “Emoțiile mă copleșesc/În zi de sărbătoare eu am ales să mă retrag/De Înălțarea Domnului și a Eroilor sărbătoresc/Căci pentru țară și pompieri eu am slujit cu drag.”

La final de carieră militară, Plt. adj.-șef Aurel Țîra, alături de cei dragi la ieșirea din ultimul serviciu în cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, a transmis: ”Sunt mândru că am făcut parte din ISU Bistrița-Năsăud. Vă doresc multă sănătate, succes în activitate, rămas bun, dragi pompieri!

Domnilor comandanți, dragi colegi, după aproape 34 de ani vechime, dintre care 17 ani petrecuți la pompieri, a venit momentul să mă despart de uniforma militară. Astăzi este clipa despărțirii mele de un colectiv minunat, cu care am colaborat foarte bine, drept pentru care mă înclin și aveți tot respectul meu.

Eu vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul acordat, veți rămâne mereu în sufletul meu. Mulțumesc lui Dumnezeu și mă bucur că am reușit să ajung aici!” Colectivul ISU Bistrița-Năsăud îi mulțumește pentru întreg serviciul realizat în slujba comunității bistrițene și îi urează multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.