Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Bivolaru Florin!

Miercuri, 24 Mai 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Bivolaru Florin | imaginea 1 Joi, 18 mai a.c., pe platoul din incinta Secţiei Lehliu Gară, pompierii militari lehlieni s-au despărţit de unul dintre camarazi, Plutonier adjutant-şef Bivolaru Florin, care s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de toţi cei dragi.

Comanda I.S.U. Barbu Știrbei al județului Călărași l-a felicitat pe plutonierul adjutant-şef Bivolaru Florin, i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Şi colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi îi doresc colegului lor să aibă parte de multă sănătate, liniște în familie și pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.