Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Dimulescu Marian!

Miercuri, 10 Mai 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Dimulescu Marian | imaginea 1 “𝗣𝗘𝗡𝗦𝗜𝗢𝗡𝗔𝗥𝗘𝗔 𝗘𝗦𝗧𝗘 𝗥𝗢𝗗𝗨𝗟 𝗗𝗨𝗟𝗖𝗘 𝗔𝗟 𝗠𝗨𝗡𝗖𝗜𝗜 𝗗𝗘 𝗢 𝗩𝗜𝗔𝗧𝗔 𝗦̦𝗜 𝗜̂𝗡𝗧𝗘𝗟𝗘𝗣𝗖𝗜𝗨𝗡𝗘𝗔 𝗨𝗡𝗨𝗜 𝗡𝗢𝗨 𝗜𝗡𝗖𝗘𝗣𝗨𝗧”

Începând cu data de 05 mai a.c., Plt. adj.-șef Dimulescu Marian a trecut în rezervă cu drept de pensie. Pe timpul activității, acesta s-a remarcat prin profesionalism și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Într-o atmosferă plină de emoție, după ce ani la rând a servit Patria cu credință, curaj și devotament, purtând cu mândrie uniforma militară, acesta și-a luat rămas bun, cu lacrimi în ochi, de la colegii alături de care a trăit amintiri de neuitat.

La finalul carierei de salvator, colectivul ISU Brașov îi mulțumește pentru efortul depus în întreaga activitate profesională în slujba semenilor și îi dorește multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și să se bucure de pensie cât mai mult timp!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.