Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Pișcoci Ion!

Miercuri, 10 Mai 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Piscoci Ion | imaginea 1 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐢𝐞𝐫ă 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫ă 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-ș𝐞𝐟 𝐏𝐈Ș𝐂𝐎𝐂𝐈 𝐈𝐨𝐧! A îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară în 1997, când a fost admis la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

În anul 1999, și-a început cariera ca subofițer în cadrul Grupului de Pompieri Militari “Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, iar în perioada 2000-2016 și-a desfășurat activitatea în cadrul Grupului de Pompieri „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov. Ulterior, în anul 2016, își începe activitatea în cadrul ISU Prahova, la Detașamentul de Pompieri Câmpina.

Începând din anul 2008 și până în momentul trecerii în rezervă, a îndeplinit funcția de șef gardă de intervenție, remarcându-se prin profesionalism, implicare și devotament în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, punându-și priceperea în slujba cetățenilor și asigurând calitatea și siguranța intervențiilor la care a luat parte.

I s-a adresat rugămintea de a exprima câteva cuvinte care să descrie cei 26 de ani dedicați acestei Arme: ”Am participat la sute de intervenții, am depus mereu eforturi pentru ca orice situație să fie ținută sub control, să limităm pagubele și efectele negative asupra oamenilor.

Am dorit să fim mereu o echipă, să fim uniți, să ne ajutăm reciproc atât la serviciu, cât și în viața de zi cu zi. Țin să menționez și faptul că am avut o colaborare foarte bună și cu colegii din gărzile de intervenție și din dispecerat. Plec cu satisfacția că mi-am făcut datoria până în ultima zi de muncă.”

Colectivul ISU Prahova îl felicită din inimă pentru activitatea desfășurată în toți acești ani și îi dorește ca noua etapă a vieții să o petreacă sănătos și să fie cât mai lungă cu putință!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.