Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Rus Viorel-Petru!

Miercuri, 10 Mai 2023Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Rus Viorel Petru | imaginea 1 Plutonier adjutant-șef Rus Viorel-Petru este în rezervă, de vineri, 5 mai a.c.

Pompier militar cu activitate îndelungată la subunitățile din Năsăud, Lechința și Bistrița, Viorel a lăsat o puternică amprentă în turele de serviciu unde a activat, preponderent pe echipaje de stingere a incendiilor.

Un om fain, dedicat meseriei alese, interesat de echipa în care a lucrat ani de zile. Chiar în mesajul său de rămas bun, Viorel a pus accentul pe spiritul de echipă și colegialitate, valori care îl vor reprezenta, cu siguranță, și pe noul drum ales: viața civilă. Colegii îi mulțumesc pentru tot și îi urează să se bucure de tot ce e mai frumos!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.