Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Segărceanu Claudiu!

Miercuri, 10 Mai 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Segarceanu Claudiu | imaginea 1 Ultima tură de serviciu! Joi de dimineață, 4 mai a.c., Plt. adj.-șef Segărceanu Claudiu, comandant echipaj și conducător autospeciale, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, a ieșit din ultima sa tură de serviciu, urmând să treacă în rezervă cu drept la pensie începând cu data de 05 mai a.c.

Pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul acestei subunități, precum și pentru camaraderia de care a dat dovadă de-a lungul timpului, colegii i-au pregătit o surpriză frumoasă, care să rămână în amintirea lui.

Dimineață, la schimbarea turei de serviciu, Claudiu a fost felicitat și aplaudat de întregul personal, moment în care i-au fost înmânate și câteva lucruri care să-i reamintească de perioada petrecută în această familie, a pompierilor militari alexăndrineni.

Cu emoție în glas și lacrimi în ochi, acesta le-a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat, precizând că rezultatele pozitive obținute în cariera sa au fost întotdeauna rodul muncii în echipă și fără ca toți să participe activ, să acționeze ca un singur salvator, ele nu ar fi fost posibile.

Pentru el, remiza de pompieri a fost a doua casă, iar salvatorii au fost frații săi și împreună au format o familie frumoasă. Va fi întotdeauna cu sufletul alături de ei! Colegului lor, pompierii îi doresc multă sănătate, să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, o pensie lungă și pe măsura întregii cariere devotate în sprijinul comunității teleormănene!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.