Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Vlăduți-Vasilan Viorel!

Miercuri, 17 Mai 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Vladuti Vasilan Viorel | imaginea 1 𝐃𝐮𝐩𝐚̆ 𝟑𝟐 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐢̂𝐧 𝐬𝐭𝐫𝐮𝐜𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞, 𝐩𝐥𝐭. 𝐚𝐝𝐣.-𝐬̦𝐞𝐟 𝐕𝐥𝐚̆𝐝𝐮𝐭̦𝐢-𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐚𝐧 𝐕𝐢𝐨𝐫𝐞𝐥 𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐚𝐭 𝐜𝐡𝐞𝐢𝐥𝐞 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢.

La trecerea în rezervă, conducerea inspectoratului i-a mulțumit pentru activitatea depusă în sprijinul semenilor, dar și pentru faptul că, de-a lungul timpului, a reușit să dea dovadă de profesionalism și implicare în îndeplinirea misiunilor.

Pompierul mehedințean este o persoană modestă, care și-a îndeplinit atribuțiile cu zâmbetul pe buze, simțindu-și colegii de serviciu ca o a doua familie. A fost o onoare pentru toți să îl aibă alături! Reprezentanții ISU Mehedinți îi doresc pensie îndelungată, cu liniște sufletească și toate cele bune!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.