Pensionări la ISU Olt

Duminică, 21 Mai 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensionari la ISU Olt | imaginea 1 Plutonier adjutant-șef Stănescu Bogdan și Plutonier adjutant-șef Tudoroiu Cătălin-Constantin au fost felicitați, vineri, 12 mai a.c., de colegi și de conducerea ISU Olt, cu ocazia trecerii în rezervă, cu drept la pensie de serviciu.

Plt. adj.-șef Stănescu Bogdan s-a aflat mai bine de trei decenii în slujba țării și a fost apreciat pentru activitatea desfășurată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale. Acesta a fost decorat cu Semnul Onorific „În Serviciul Patriei” pentru 25 de ani de carieră militară.

Plt. adj.-șef Tudoroiu Cătălin-Constantin și-a încheiat o carieră de peste 28 de ani în slujba țării și a semenilor, pe parcursul activității fiind un militar apreciat, indiferent că a făcut parte din Ministerului Afacerilor Interne sau din Ministerului Apărării Naționale. Acesta a fost decorat cu Semnul Onorific „În Serviciul Patriei” pentru 25 de ani de carieră militară.

Colectivul ISU Olt mulțumește colegilor pentru generosul efort depus în slujba țării și le dorește pensie lungă, cu sănătate și multe momente frumoase!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.