Salvatorii de lângă noi - Felicitări, Valentin Ungureanu și Florin Prună!

Miercuri, 10 Mai 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Salvatorii de langa noi   Felicitari  Valentin Ungureanu si Florin Pruna | imaginea 1 Joi, 4 mai a.c., cu prilejul Zilei Internaționale a Pompierilor, doi Oameni, care au dat dovadă de curaj, altruism, implicare și responsabilitate față de semeni pe timpul unui incendiu de locuință din localitatea Brânceni, acționând atât pentru salvarea unei persoane, cât și pentru a-i ajuta pe pompieri la stingerea focului, au fost felicitați de comanda unității.

Valentin Ungureanu și Florin Prună au primit diplome de excelență pentru tot ceea ce au făcut în acea zi, dovedind că spiritul civic și omenia sunt la loc de cinste în calitățile pe care le au, ei fiind exemple demne de urmat în cadrul comunității teleormănene.

Pe această cale, li se adresează mulțumiri pentru efortul depus în rezolvarea problemelor celor aflați în dificultate și, ca de la salvatori profesioniști la salvatori, sunt asigurați de întreaga prețuire! Felicitări!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.