Zi de sărbătoare pentru pompierii vrânceni

Vineri, 05 Mai 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Zi de sarbatoare pentru pompierii vranceni | imaginea 1 Prima zi a lunii mai este un motiv de sărbătoare pentru pompierii vrânceni. În această zi, în urmă cu 25 de ani, a fost inaugurată Stația de Pompieri Panciu. De asemenea, la data 1 mai 2011, a fost înființat Punctul de Lucru Soveja.

Realizările deosebite obținute de-a lungul acestor ani în îndeplinirea misiunilor ce le-au fost încredințate au întărit încrederea de care se bucură instituția, fapt care îi motivează și îi responsabilizează ca și în viitor să manifeste devotament, perseverență și profesionalism în acțiunile derulate în sprijinul populației.

La ceas aniversar, cuprinși de un profund sentiment de mândrie, reprezentanții ISU Vrancea transmit colegilor lor tradiționala urare: 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐒𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐢𝐮! 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐏𝐮𝐧𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐋𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐒𝐨𝐯𝐞𝐣𝐚!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.