Ziua Internațională a Pompierilor

Miercuri, 10 Mai 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Ziua Internationala a Pompierilor | imaginea 1 Gândurile pompierilor constănțeni s-au îndreptat, joi, 4 mai a.c., către colegii pompieri din întreaga lume, cărora le mulțumesc pentru toate momentele în care au luptat pentru salvarea vieţii semenilor, pentru asigurarea protecţiei şi liniştii.

Și au făcut toate acestea, uneori, cu preţul sacrificiului suprem. Au însemne și uniforme diferite, nu vorbesc aceeași limbă, însă pe toți îi leagă onoarea, devotamentul, dedicarea şi spiritul de sacrificiu.

Comunitatea internaţională celebrează, anual, în data de 4 mai, Ziua Internaţională a Pompierilor, cu scopul de a recunoaşte şi onora sacrificiile pe care aceștia le fac zi de zi pentru comunităţile lor. LA MULŢI ANI, POMPIERI AI SERVICIILOR PROFESIONISTE, VOLUNTARE, PRIVATE, ORIUNDE V-AȚI AFLA! Ceea ce alții numesc eroism, pompierii numesc munca lor de zi cu zi. SERVIM PATRIA!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.