70 de ani în slujba cetățenilor din Valea Jiului

Luni, 05 Iunie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

70 de ani in slujba cetatenilor din Valea Jiului | imaginea 1 Data de 01 iunie 1953 reprezintă o zi cu o semnificație deosebit de importantă în istoria pompierilor hunedoreni, constituind momentul în care a luat ființă actualul Detașament de Pompieri din Petroșani care, de-a lungul timpului, s-a impus ca subunitate de elită a instituţiei pompierilor din județ.

Detaşamentul de Pompieri Petroșani desfăşoară cel mai mare număr de intervenţii la nivelul subunităţilor inspectoratului, reuşind să obţină rezultate foarte bune atât în ceea ce priveşte îndeplinirea cu succes a numeroaselor misiuni încredinţate, cât şi în pregătirea efectivelor, rezultate materializate prin salvarea vieţilor şi bunurilor semenilor aflaţi în pericol.

Numai în primele cinci luni ale acestui an, echipajele de salvatori ale acestei subunități au desfășurat peste 3.800 de misiuni, fapt pentru care le suntem recunoscători, dorindu-le totodată multă putere de muncă în continuare și mulți ani încununați de reușite!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.