Pensie lungă și sănătate! Respect, Căpitan Manole Mihai!

Marți, 13 Iunie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Pensie lunga si sanatate  Respect  Capitan Manole Mihai | imaginea 1 După mai bine de 26 de ani, vineri, 9 iunie a.c., a oferit ultimele răspunsuri apelanților de la celălalt capăt al numărului unic de urgență 112.

Căpitan Manole Mihai și-a început activitatea în cadrul ISU Sibiu în anul 1999 în funcția de comandant de echipaj și șef Gardă Intervenție-Stingere, apoi în perioada 2006-2017 a fost subofițer operativ în dispeceratul pompierilor.

La sfârșitul anului 2017, a trecut în corpul ofițerilor și vreme de 2 ani a activat în cadrul Serviciului de Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților. Ultima parte a carierei și-a petrecut-o în Dispeceratul Integrat ISU-SAJ, unde cu mult profesionalism și dedicare a gestionat unele dintre cele mai dificile situații de urgență.

Pentru profesionalismul cu care și-a îndeplinit toate misiunile încredințate, Cpt. Manole Mihai a primit Placheta de Onoare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.

Reprezentanții ISU Sibiu îi mulțumesc pentru exemplul pe care l-a oferit pe parcursul acestor ani și sunt mândri că a fost colegul și camaradul lor de nădejde. Întregul colectiv al ISU Sibiu îi transmite gânduri de recunoștință și îi urează pensie lungă și frumoasă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.