Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel inginer Szabo Lucian!

Luni, 19 Iunie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel inginer Szabo Lucian | imaginea 1 În viața fiecăruia dintre noi, vine un moment în care trebuie să fie luată decizia de a păși într-o nouă etapă, însă rămâne satisfacția reușitelor, a evoluției în carieră și a clipelor petrecute alături de colectivul din care am făcut parte.

Un astfel de moment a sosit și pentru domnul Colonel inginer SZABO Lucian, care, după o carieră de 27 de ani, dedicată exclusiv Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, a decis să înceapă un nou capitol în viața sa. Acum, la finalul carierei sale militare, reprezentanții ISU Prahova își exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității.

Amprenta lăsată în urma activității sale va fi resimțită mult timp de acum încolo, cu precădere în aria în care a activat, a inspecției de prevenire și avizare/autorizare. Cu un simț al umorului care l-a consacrat printre colegi, cărora le vor lipsi zâmbetul său și buna dispoziție pe care o transmitea tuturor!

Domnului colonel, colegii îi adresează mulțumiri pentru întreaga activitate, pentru efortul și sacrificiile făcute în toți acești ani și îi doresc sănătate, bucurii și o pensie cât mai lungă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.