Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Gavrilă George Claudiu!

Luni, 05 Iunie 2023Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Gavrila George Claudiu | imaginea 1 Într-o atmosferă plină de emoție, salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni s-au despărțit, joi, 1 iunie a.c., de unul dintre colegii lor de Arme, Plutonierul adjutant-șef Gavrilă George Claudiu, care după o lungă activitate depusă în slujba țării, în nobila misiune de a salva viețile semenilor, s-a retras pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită.

Astfel, începe o nouă etapă în viața lui, iar colegii și-l vor aduce mereu aminte ca fiind o persoană căreia nu i-a lipsit niciodată zâmbetul de pe buze, implicat în orice activitate, dedicat în orice misiune încredințată și un adevărat profesionist.

Reprezentanții ISU Ialomița îi doresc să se bucure de cele mai frumoase daruri ale vieții alături de cei dragi, zile liniștite, dar și o pensie cât mai lungă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.