Un nou punct de lucru, inaugurat în județul Botoșani

Luni, 19 Iunie 2023Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un nou punct de lucru  inaugurat in judetul Botosani | imaginea 1 Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani are un nou Punct de Lucru, în comuna Coțușca.

Începând de vineri, 16 iunie a.c., noul punct de lucru va asigura misiunile de protejare și de intervenție în situații de urgență, pentru siguranța cetățenilor din Coțușca, Drăgușeni, Mitoc, Rădăuți-Prut și Viișoara, precum și din cele 13 sate aparținătoare.

Înființarea acestei subunități va reduce semnificativ timpul de răspuns într-o zonă în care locuiesc peste 16.000 persoane. Astfel, comunitatea va avea asigurată intervenția promptă, fie că este vorba de incendii, urgențe medicale, accidente rutiere sau alte evenimente care să le pună viața sau bunurile în pericol.

În afara noului Punct de Lucru de la Coțușca, în prima jumătate a acestui an au fost înființate alte două în cadru ISU Bacău și ISU Olt.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.