Comandant nou la Pichetul Vedea

Vineri, 28 Iulie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Comandant nou la Pichetul Vedea | imaginea 1 Marți, 25 iulie a.c., domnul împuternicit prim adjunct al inspectorului-șef, Colonel Dincă Alin, a prezentat Pichetului Vedea noul și totodată primul comandant al subunității, sublocotenent Nicolescu Iulian.

Anul acesta a absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție “Al. Ioan Cuza” și a ales să își înceapă cariera în echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Puică Nicolae” al județului Argeș.

Astfel, cu prilejul prezentării, conducerea inspectoratului l-a felicitat pentru efortul depus de-a lungul anilor de studii și l-a asigurat de întregul suport al personalului pentru adaptarea, evoluția și perfecționarea în această Armă a pompierilor militari. Cu sinceritate, i se transmit cele mai calde urări de bun venit noului coleg și i se dorește mult succes în carieră!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.