Distincție onorifică pentru un pompier clujean - Felicitări, Plt. adj. Spătaru Alexandru Cătălin!

Vineri, 21 Iulie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Distinctie onorifica pentru un pompier clujean   Felicitari  Plt  adj  Spataru Alexandru Catalin | imaginea 1 Plutonierul adjutant Spătaru Alexandru Cătălin a fost distins cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul ceremoniei pentru omagierea angajaților care s-au remarcat în ultimul an prin servicii și fapte deosebite.

Această distincție i-a fost acordată pentru empatia și stăpânirea de sine arătate în calitate de salvator aflat în timpul liber, martor al unui grav accident rutier, petrecut în primăvară în localitatea Poieni, unde un microbuz a intrat în coliziune cu un camion.

Prin acțiunile sale curajoase și devotamentul său, salvatorul clujean a demonstrat, și continuă să o facă în mod exemplar, valorile și profesionalismul de care dă dovadă întregul corp de pompieri.

Reprezentanții ISU Cluj îi adresează felicitări pentru această onoare bine meritată și îi sunt recunoscători pentru contribuția sa la misiunea de a proteja și de a servi comunitățile clujene și nu numai. Este un exemplu de inspirație și mândrie pentru toți!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.