Patru ani de la operaționalizarea Punctului de Lucru Vulturu

Vineri, 28 Iulie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Patru ani de la operationalizarea Punctului de Lucru Vulturu | imaginea 1 Ziua aniversară a I.S.U. Vrancea, sărbătorită în fiecare an la 23 iulie, a căpătat o triplă semnificație odată cu operaționalizarea Punctului de Lucru Vulturu, în anul 2019.

Înființarea Punctului de Lucru Vulturu a constituit un simbol al dezvoltării şi consolidării ISU “Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, precum și dovada preocupării continue pentru creşterea nivelului de securitate a vieţii cetăţenilor, protejării proprietăţii şi mediului prin asigurarea intervenţiei oportune şi unitare în situaţii de urgenţă, determinate de tipurile de risc produse în zona de competenţă.

Astfel, timpul de răspuns, în cazul apariţiei unei situaţii de urgenţă, s-a redus cu aproximativ 25 de minute pentru localităţile din sud-estul judeţului.

Raionul atribuit Punctului de lucru cuprinde 16 localităţi ce aparţin comunelor Vulturu, Răstoaca, Suraia, Nănești și Măicănești, acestea având o populație de aproximativ 19.350 locuitori, 7.810 gospodării cu 10.064 locuinţe și o suprafață de circa 388 km2. Spaţiile pentru desfășurarea activităților au fost puse la dispoziţie cu titlu gratuit de 𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑙𝑖𝑢𝑙 𝐿𝑜𝑐𝑎𝑙 𝑉𝑢𝑙𝑡𝑢𝑟𝑢.

𝑰̂𝒏 𝒄𝒆𝒊 4 𝒂𝒏𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒄𝒕𝒊𝒗𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆, 𝒆𝒄𝒉𝒊𝒑𝒂𝒋𝒆𝒍𝒆 𝒅𝒆 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒕̧𝒊𝒆 𝒂𝒖 𝒆𝒙𝒆𝒄𝒖𝒕𝒂𝒕 314 𝒎𝒊𝒔𝒊𝒖𝒏𝒊. 𝑺-𝒂 𝒂𝒄𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒕 𝒊̂𝒏 148 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒗𝒆𝒏𝒕̧𝒊𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒔𝒕𝒊𝒏𝒈𝒆𝒓𝒆𝒂 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒏𝒅𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓, 79 𝒅𝒊𝒏𝒕𝒓𝒆 𝒂𝒄𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒓𝒆𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒂̂𝒏𝒅 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒏𝒅𝒊𝒊 𝒅𝒆 𝒗𝒆𝒈𝒆𝒕𝒂𝒕̧𝒊𝒆 𝒖𝒔𝒄𝒂𝒕𝒂̆. 𝑷𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒊𝒔𝒎𝒖𝒍, 𝒄𝒖𝒓𝒂𝒋𝒖𝒍 𝒔̦𝒊 𝒅𝒆𝒗𝒐𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍 𝒂𝒖 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒐𝒂𝒔𝒆 𝒊̂𝒏 𝒆𝒗𝒊𝒅𝒆𝒏𝒕̦𝒂̆ 𝒊̂𝒏 𝒍𝒖𝒑𝒕𝒂 𝒄𝒖 𝒔𝒆𝒄𝒖𝒏𝒅𝒆𝒍𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒂 55 𝒅𝒆 𝒗𝒊𝒆𝒕̦𝒊 𝒐𝒎𝒆𝒏𝒆𝒔̦𝒕𝒊 𝒔̦𝒊 2 𝒔𝒂𝒍𝒗𝒂̆𝒓𝒊 𝒅𝒆 𝒂𝒏𝒊𝒎𝒂𝒍𝒆.

An de an, cifrele statistice arată o creştere a numărului de intervenţii, direct proporţională cu înmulţirea riscurilor specifice identificate la nivelul fiecărui teritoriu. În tot acest timp, împotriva tuturor vicisitudinilor, pompierii vrânceni își îndeplinesc cu abnegație misiunile încredințate.

La ceas aniversar, se transmit gânduri de apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată, colegilor din cadrul 𝐏𝐮𝐧𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐋𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐕𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐮, alături de tradiționala urare: 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢!

Patru ani de la operationalizarea Punctului de Lucru Vulturu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.