Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Popa Dragoș!

Vineri, 07 Iulie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Popa Dragos | imaginea 1 „Pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început”

Cu emoție și recunoștință, pompierii și-au luat rămas bun, vineri, 30 iunie a.c., de la domnul Colonel Popa Dragoș, locțiitor al comandantului școlii.

La finalul carierei sale de 24 de ani dedicați școlii, pompierii își exprimă admirația și respectul pentru tot ceea ce a realizat în cadrul acestei instituții.

Amprenta lăsată în urma activității sale profesionale va fi resimțită de către întreg colectivul, cât și de cei peste 5.000 de salvatori pe care i-a pregătit de-a lungul carierei sale.

Domnului colonel i se adresează mulțumiri pentru întreaga activitate, dedicare, profesionalism și sacrificiile făcute în toți acești ani.

Colectivul școlii îi dorește sănătate, multe bucurii, împliniri și o pensie cât mai lungă !

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.