Pensie lungă și sănătate! Respect, Plt. adj.-șef Badea Aurel și Plt. adj. Spătaru Mihai!

Luni, 03 Iulie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Badea Aurel si Plt  adj  Spataru Mihai | imaginea 1 Doi salvatori de la Detașamentul de Pompieri Videle au predat ștafeta tinerilor colegi!

Această etapă importantă în viața lor, trecerea în rezervă cu drept la pensie, merită să fie marcată, iar reprezentanții ISU Teleorman le transmit mulțumiri pentru întreaga activitate desfășurată.

Prin anii lor de serviciu neîntrerupt, acești colegi au reprezentat un real câștig pentru comunitatea teleormăneană. Au fost mereu acolo, la datorie, protejând vieți și proprietăți, și au fost un exemplu de devotament și curaj pentru toți cei din jurul lor.

Duminică, 25 iunie a.c., li s-au adresat sincere mulțumiri pentru contribuția lor valoroasă. Plt. adj.-șef Badea Aurel și Plt. adj. Spătaru Mihai au fost adevărate modele pentru toți, iar activitatea lor impresionantă a avut un impact semnificativ în comunitatea din care fac parte.

Reprezentanții ISU Teleorman le doresc o trecere lină în noul capitol al vieții, cu sănătate, bucurii și împliniri în toate proiectele viitoare și le urează să se bucure de această etapă binemeritată și să continue să fie o inspirație pentru toți cu exemplul lor!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.