Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Sandu Sandu!

Vineri, 28 Iulie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Sandu Sandu | imaginea 1 Zilele acestea, pompierii teleormăneni au sărbătorit o zi deosebită la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede!

Plutonier adjutant-șef Sandu Sandu, un membru valoros al echipei de salvatori, și-a încheiat cu mândrie cariera militară trecând în rezervă cu drept la pensie începând cu data de 17 iulie a.c.

Cu ocazia acestui moment important, colegii lui i-au organizat un eveniment festiv pentru a-i mulțumi pentru contribuția impresionantă în cadrul acestei subunități de pompieri.

Cu devotament exemplar, Sandu Sandu a fost mereu acolo, în mijlocul comunității, pentru a aduce ajutor și speranță în inimile celor aflați în nevoie.

Reprezentanții ISU Teleorman îi transmit cele mai sincere mulțumiri și îi urează o pensie plină de bucurii și realizări pe viitor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.