Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Voica Dumitru!

Luni, 24 Iulie 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Voica Dumitru | imaginea 1 Momente emoționante vineri, 21 iulie a.c., la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cu ocazia ceremoniei de trecere în rezervă a Plutonierului adjutant-șef Voica Dumitru.

După aproape 29 de ani în slujba patriei și a semenilor, pentru „Nea’ Mitică” începe o etapă nouă, în care se poate bucura mai mult de timpul petrecut alături de familie și cei apropiați.

Plutonier adjutant-șef Voica Dumitru și-a dedicat întreaga carieră salvării vieților omenești, îndeplinind numai funcții în domeniul operativ.

Apreciat de colegi și superiori, Plt. adj.-șef Voica Dumitru a primit trei decorații onorifice „În Serviciul Patriei”, pentru 15, 20 și 25 de ani de carieră militară.

La finalul unei cariere impresionante, reprezentanții ISU Olt îi doresc colegului lor să fie sănătos și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Voica Dumitru | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.