Pensionări la ISU Argeș

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensionari la ISU Arges | imaginea 1 „Servesc patria!” Cariera de militar nu se încheie niciodată, datoria față de țară și cetățenii ei rămâne un fundament în viața cadrelor militare. Marți, 27 iunie a.c., în aplauzele colegilor, a avut loc citirea ordinelor de trecere în rezervă a 15 cadre ale ISU Argeș, după cum urmează:

Căpitan Bucur Ionel-Claudiu, Căpitan Dobra Octavian-Constantin, Maistru militar principal Popescu Ion, Plutonier adjutant-șef Mitrache Gabriel, Plutonier adjutant-șef Nicu Georgel, Plutonier adjutant-șef Crețu Aurel, Plutonier adjutant-șef Olteanu Daniel, Plutonier adjutant-șef Filip Gheorghe, Plutonier adjutant-șef Marin Florian, Plutonier adjutant Popescu Adrian Dorin, Plutonier adjutant Georgescu Nicolae, Plutonier adjutant Untaru Florian, Plutonier adjutant Pavel Robert-Marian, Plutonier adjutant Bărbulescu Iulian Constantin și Plutonier major Gagiu Dorin-Cosmin.

Pentru orice militar, acest moment este unul încărcat de emoție, fiind vorba și de o despărțire simbolică de colectivul alături de care s-a creat un bagaj încărcat cu amintiri speciale. Aceștia au fost felicitați de către conducerea inspectoratului, dar și de colegi, pentru tot efortul depus în îndeplinirea misiunilor încredințate. Reprezentanții ISU Argeș le urează pensie lungă și multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.