Pensionări la ISU Călărași

Sâmbătă, 01 Iulie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensionari la ISU Calarasi | imaginea 1 Luni, 26 iunie a.c., la Detașamentul de Pompieri Călărași, Plutonier adjutant-șef Dragomir Paul, Plutonier adjutant-șef Vrabie Sică, Plutonier adjutant-șef Minea Laurențiu și Plutonier adjutant Agap Valentin au ieșit la pensie în aplauzele colegilor de serviciu.

După ce mulți ani la rând au servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, cei patru pompieri au ieșit la pensie, fiind felicitați de către toţi colegii lor de la Detașamentul de Pompieri Călărași şi de către comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din incinta Detaşamentului Călărași, pompierii militari călărăşeni s-au despărțit de patru dintre colegii lor de arme, care după o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Inspectorul-Șef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Știrbei” al județului Călărași i-a felicitat pe cei patru pompieri militari, cărora le-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care au desfășurat-o în cadrul unității şi desigur le-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă.

Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași le doresc colegilor proaspăt intrați in rezervă să aibă parte de multă sănătate, pensie lungă și bucurii nenumărate alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.