Un an de la operaționalizarea Punctului de Lucru Dumbrăveni

Vineri, 28 Iulie 2023Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un an de la operationalizarea Punctului de Lucru Dumbraveni | imaginea 1 Început în forță! În urmă cu un an, pe 22 iulie 2022, a fost operaționalizat Punctul de Lucru Dumbrăveni, care funcționează în subordinea Detașamentului de Pompieri Focșani. Imobilul, în care își desfășoară activitatea 15 subofițeri, este pus la dispoziție, cu titlu gratuit, de către Consiliul Local Dumbrăveni, căruia i se adresează mulțumiri pentru sprijinul acordat.

Cea mai nouă subunitate de pompieri deservește 10 comune din sudul județului, cu 35 de sate și o populație de aproape 40.000 de persoane. Sectorul de intervenție răspunde solicitărilor din comunele: Dumbrăveni, Gugești, Sihlea, Gura Caliței, Obrejița, Tâmboești, Slobozia Bradului, Popești, Urechești, Bordești.

Aniversarea primului an de existenţă este un prilej de retrospectivă a activităţilor desfăşurate, care au constat în gestionarea a 85 situații de urgență. Întrucât deviza salvatorilor este ”𝑐𝑖𝑛𝑒 𝑠𝑎𝑙𝑣𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑜 𝑣𝑖𝑎𝑡̦𝑎̆ 𝑠𝑎𝑙𝑣𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑜 𝑙𝑢𝑚𝑒 𝑖̂𝑛𝑡𝑟𝑒𝑎𝑔𝑎̆”, în urma acestor intervenții 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐞 𝟔 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞.

Misiunile îndeplinite cu succes sunt dovada performanței și a lucrului bine făcut, sporind prin acestea încredinţarea cetăţenilor că pompierii profesioniști contribuie substanțial la menținerea unui climat de siguranţă, fiind permanent pregătiți să intervină pentru a asigura protecţia atunci când este necesar. 𝐋𝐚 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐢 𝐚𝐧𝐢, 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐏𝐮𝐧𝐜𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐋𝐮𝐜𝐫𝐮 𝐃𝐮𝐦𝐛𝐫𝐚̆𝐯𝐞𝐧𝐢!

Un an de la operationalizarea Punctului de Lucru Dumbraveni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.