Avansări în grad la ISU Mehedinți

Vineri, 04 August 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Avansari in grad la ISU Mehedinti | imaginea 1 În cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi, marți, 1 august a.c., au avut loc ceremonialuri militare, organizate cu prilejul înaintării în grad la termen a 48 de salvatori mehedințeni.

La sediul Detaşamentului de Pompieri Drobeta Turnu Severin, noile grade le-au fost înmânate pompierilor de către Inspectorul-șef al ISU Mehedinți, Colonelul Stanciu Cristian, care a și condus activitatea, în timp ce, la celelalte subunităţi, avansările în grad au fost făcute de către comandanți.

Activitățile au debutat cu intonarea imnului național. Dintre cei 48 de pompieri avansați în gradul următor, trei sunt ofițeri, unul maistru militar, iar 44 subofițeri. Inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Drobeta” le-a mulțumit colegilor pentru munca depusă în sprijinul cetățenilor și i-a felicitat pentru profesionalismul dovedit în îndeplinirea misiunilor încredințate.

Totodată, le-a reamintit că au datoria de a-și pune toată experiența, priceperea și devotamentul în slujba semenilor, pentru a preveni, proteja și salva. Reprezentanții ISU Mehedinți le doresc succes colegilor lor în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.