La ceas aniversar

Marți, 29 August 2023Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

La ceas aniversar | imaginea 1 În data de 23.08.1989 era inaugurată ultima Companie de pompieri în Capitală, la acea vreme Compania a IV-a, care deservea zona de nord a Bucureștiului, în al cărei raion de intervenție se regăsesc și în acest moment cele mai înalte clădiri din România, sedii ale ambasadelor, școli și spitale.

Astfel, ziua de 23 August are o însemnătate aparte pentru pompierii actualului Detașament Băneasa. La împlinirea a 34 de ani de existență, pompierii au organizat o festivitate în cadrul căreia au prezentat câteva dintre reperele consemnate în registrul istoric și s-a oferit diplome de merit, atât pompierilor rezerviști care au activat în această unitate, cât și celor în activitate.

Felicitări pentru profesionalismul de care dați dovadă zi de zi! La mulți ani!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.