Nou comandant la Secția de Pompieri Sărmașu

Luni, 14 August 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Nou comandant la Sectia de Pompieri Sarmasu | imaginea 1 Începuturile carierei i se regăsesc tot în ținuta de intervenție, respectiv în sfera operativă a Armei Pompieri, chiar în cadrul colectivului Secției de Pompieri Sărmașu, imediat după absolvirea școlii militare, în anul 2001.

După o bună perioadă de timp în care a activat în alte structuri ale ISU Mureș, a revenit în subunitate, de această dată în calitate de comandant.

Miercuri, 2 august a.c., i s-au adresat felicitări Căpitanului CHINCIUȘAN Mircea, care după promovarea tuturor probelor de concurs, a devenit noul comandant al Secției de Pompieri Sărmașu.

Domnului căpitan i se adresează felicitări pentru toată activitatea de până acum și i se dorește în continuare mult succes în toate misiunile la care va participa sau pe care le va coordona!

Nou comandant la Sectia de Pompieri Sarmasu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.