Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Izabela Alexandru!

Luni, 14 August 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Izabela Alexandru | imaginea 1 Vineri, 11 august a.c., pompierii clujeni i-au mulțumit cu recunoștință și căldură colegei lor, Colonel Izabela Alexandru, cu prilejul trecerii sale în rezervă prin demisie. După 14 ani, în care s-a dedicat cu profesionalism ca psiholog al pompierilor clujeni, Izabela intră acum într-o nouă etapă a vieții sale.

Cu zâmbetul pe buze și inimile pline de recunoștință, și-au dorit să-i fie alături la începutul unui nou capitol din povestea celei care a fost pentru ei un sprijin și un ghid în momentele dificile. Munca și dedicarea dumneaei au lăsat o amprentă de neuitat asupra echipei.

I se adresează mulțumiri pentru contribuția extraordinară la misiuni și pentru că a fost alături de salvatori în momentele de nevoie. Reprezentanții ISU Cluj îi doresc cu acest prilej multă sănătate, fericire și împlinire în toate proiectele tale viitoare. Se bucură că au avut onoarea să lucreze alături de un adevărat specialist și își doresc ca amintirile frumoase să rămână mereu vii în sufletul său!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.