Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Florescu Gheorghe!

Joi, 17 August 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Florescu Gheorghe | imaginea 1 Momente emoționante la Detașamentul de Pompieri Drobeta Turnu-Severin. După aproape 29 de ani de muncă, dintre care 18 în cadrul Armei Pompieri, Plutonierul adjutant-șef Florescu Gheorghe a trecut în rezervă cu drept la pensie.

În cadrul unei activități festive, Inspectorul-șef al ISU Mehedinți, Colonel Stanciu Cristian, a apreciat profesionalismul și responsabilitatea manifestate de acesta în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu.

Pompierul și-a încheiat cariera, în aplauzele colegilor, fiindu-i înmânată placheta onorifică. “Tataie”, cum îi spun colegii, a mulțumit conducerii inspectoratului pentru cadrul instituțional existent, bazat pe echilibru și armonie între structurile operative și cele de suport, dar și camarazilor pentru susținere.

Având certitudinea că personalul mai tânăr va continua cu același entuziasm nobila misiune de a salva vieți, “tataie” și-a luat rămas bun de la colegi, exprimându-și disponibilitatea de a-i ajuta dacă va fi nevoie. Reprezentanții ISU Mehedinți îi doresc colegului lor sănătate, liniște sufletească, puterea de a oferi sprijinul celor din jur și spor în toate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.