Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Lovin Lucian Paul!

Joi, 17 August 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Lovin Lucian Paul | imaginea 1 𝐔𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐞𝐦𝐨𝐭̧𝐢𝐨𝐧𝐚𝐧𝐭𝐞 𝐦𝐨𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐚𝐥𝐞 𝐯𝐢𝐞𝐭̧𝐢𝐢 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐞𝐥𝐚 𝐚𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚̆𝐫𝐢𝐢! Cu un imens bagaj de amintiri, cu prietenii de-o viaţă, cu multe realizări şi cu ochii în lacrimi, 𝐩𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐚𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭-𝐬̦𝐞𝐟 𝐋𝐨𝐯𝐢𝐧 𝐋𝐮𝐜𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐚𝐮𝐥 𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐜𝐮𝐭 𝐢̂𝐧 𝐫𝐞𝐳𝐞𝐫𝐯𝐚̆, luni, 14 august a.c.

Cine mai ştie oare câte vieţi i-au trecut prin mână, câţi oameni trăiesc astăzi doar datorită pregătirii, profesionalismului şi dăruirii lui, și câți dintre colegii lui din toată țara au devenit mai buni în eterna luptă cu flăcările, instruindu-i la Poligonul de Antrenament și Pregătire de Specialitate Făgăraș.

Domnul Locotenent-colonel Nan Radu – comandantul Detașamentului de Pompieri Făgăraș - i-a strâns mâna, mulțumindu-i pentru toată contribuția adusă unității, pentru implicarea de care a dat dovadă, și i-a înmânat diploma de mulțumire. Colegii l-au îmbrăţişat, l-au aplaudat şi i-au urat mult succes în noua misiune …aceea de a învinge teama unui nou început.

Reprezentanții ISU Brașov îi doresc domnului Plutonier adjutant-șef multă sănătate și să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieţii alături de cei dragi. Dumnezeu să vă ocrotească şi să vă dăruiască o pensie lungă şi pe măsura întregii cariere devotate în sprijinul semenilor şi nu numai!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.