Zi specială pentru 60 pompieri militari ai ISU Hunedoara

Vineri, 04 August 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Zi speciala pentru 60 pompieri militari ai ISU Hunedoara | imaginea 1 Marți, 1 august a.c., o zi specială, dar și emoționantă, pentru 60 pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara.

Un ofițer din cadrul inspectoratului și 58 subofițeri de la subunitățile de pompieri din Deva, Hunedoara, Orăștie, Petroșani, Brad și Ilia au fost înaintați în gradul următor, la termen.

Tot marți, pentru Plt. adj.-șef Moldovan Sorin a fost ultima zi de tură.

Pompierul Detașamentului Deva a trecut în rezervă, după 17 ani, timp în care a participat la numeroase misiuni și intervenții, împreună cu echipajul din care a făcut parte.

Comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență Hunedoara transmite felicitări tuturor pompierilor care au fost avansați în grad și „pensie lungă” fostului coleg de arme, care a trecut în rezervă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.