Pensie lungă și sănătate! Respect, Colonel Diaconescu Ică!

Duminică, 10 Septembrie 2023Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Pensie lunga si sanatate  Respect  Colonel Diaconescu Ica | imaginea 1 După 29 de ani, 9 luni și 6 zile…

Fiecare dintre noi trecem prin momente memorabile de-a lungul vieții, momente pe care le petrecem alături de cei dragi și despre care povestim cu plăcere prietenilor noștri sau, mai târziu, urmașilor noștri.

După 29 de ani, 9 luni și 6 zile, domnul Colonel Diaconescu Ică – șeful Centrului Operațional al ISU Gorj - a trecut într-o nouă etapă a vieții – aceea de ofițer în rezervă. Domnul colonel Diaconescu Ică a fost, este și va rămâne pentru pompierii gorjeni un coleg de nădejde și un profesionist desăvârșit.

Lasă în urmă o amprentă pe care și-a pus-o de-a lungul anilor în gestionarea situațiilor de urgență la nivelul județului Gorj, lasă în urmă experiența dumnealui, iar colegii au datoria de a-i mulțumi.

Joi, 31 august a.c., într-un cadru festiv, i-au urat în cor “Pensie lungă!” și i-au mulțumit domnului colonel pentru întreaga activitate pe care a avut-o în această nobilă misiune de a salva vieți și bunuri! Reprezentanții ISU Gorj îi doresc pensie lungă domnului colonel și se înclină în fața profesionalismului dumnealui!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.