Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant Biriș Gheorghe Lucian!

Sâmbătă, 30 Septembrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant Biris Gheorghe Lucian | imaginea 1 „𝐏𝐞𝐧𝐬𝐢𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐟𝐨𝐚𝐢𝐞 𝐠𝐨𝐚𝐥𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐡𝐚̂𝐫𝐭𝐢𝐞. 𝐄𝐬𝐭𝐞 𝐨 𝐬̦𝐚𝐧𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐚-𝐭̦𝐢 𝐫𝐞𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚 𝐯𝐢𝐚𝐭̦𝐚 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐯𝐚 𝐧𝐨𝐮 𝐬̦𝐢 𝐝𝐢𝐟𝐞𝐫𝐢𝐭.” — 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐜𝐤 𝐅𝐨𝐥𝐞𝐲

După mai bine de 16 de ani în care a servit Patria cu credință, curaj și devotament, mai întâi ca subofițer operativ, mai apoi ca subofițer tehnic în cadrul Serviciului Logistic, sub semnul Armei pompierilor, a venit vremea ca domnul 𝒑𝒍𝒖𝒕𝒐𝒏𝒊𝒆𝒓 𝒂𝒅𝒋𝒖𝒕𝒂𝒏𝒕 𝒔̦𝒆𝒇 𝑩𝒊𝒓𝒊𝒔̦ 𝑮𝒉𝒆𝒐𝒓𝒈𝒉𝒆 𝑳𝒖𝒄𝒊𝒂𝒏 să se retragă din rândul cadrelor active.

Într-un cadru festiv, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Țara Bârsei” al județului Brașov, colegii au avut ocazia să-şi exprime aprecierea pentru întreaga activitate desfășurată și pentru profesionalismul de care a dat dovadă în decursul anilor.

Pentru el, echipa din cadrul serviciului și camarazii de Armă au reprezentat a doua familie, de aceea aceste momente au fost cu atât mai emoționante.

Colegii îi doresc ca pensionarea să fie o perioadă specială, cu multe realizări pe plan personal, să fie sănătos, să se bucure de familie, de cei dragi și de fiecare zi din viață. 𝑭𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒊𝒆𝒓𝒂̆ 𝒎𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒓𝒂̆!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.