Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Balica Victor!

Joi, 21 Septembrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Balica Victor | imaginea 1 𝐔𝐧 𝐧𝐨𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐞𝐩𝐮𝐭! Într-un cadru festiv, luni, 18 septembrie a.c., la Garda de Intervenție Baia de Aramă, a avut loc ceremonialul militar de trecere în rezervă a pompierului mehedințean, 𝐩𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐚𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭-𝐬̦𝐞𝐟 𝐁𝐚𝐥𝐢𝐜𝐚 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫. Cu o vechime de peste 31 de ani de muncă, dintre care 18 ani în structuri militare, acesta a simțit că este momentul pentru o nouă etapă.

Ocupând funcția de comandant de echipaj, dar și de conducător autospeciale, acesta și–a pus priceperea în slujba echipajului și a semenilor, aducând contribuții semnificative în protejarea vieții și a bunurilor.

Reprezentanții ISU Mehedinți îi mulțumesc pentru dedicarea și sacrificiul pe care l-a făcut timp de atât de mulți ani, pe timpul misiunilor încredințate. Colegul lor a fost felicitat de către conducerea inspectoratului pentru activitatea desfășurată, primind în semn de apreciere placheta de onoare. 𝐼̂𝑖 𝑑𝑜𝑟𝑖𝑚 𝑝𝑒𝑛𝑠𝑖𝑒 𝑖̂𝑛𝑑𝑒𝑙𝑢𝑛𝑔𝑎𝑡𝑎̆, 𝑐𝑢 𝑙𝑖𝑛𝑖𝑠̦𝑡𝑒 𝑠𝑢𝑓𝑙𝑒𝑡𝑒𝑎𝑠𝑐𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡𝑎̆ 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.