Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Gogu Ardei!

Marți, 05 Septembrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Gogu Ardei | imaginea 1 Ceremonial de trecere în rezervă. La Stația de pompieri Strehaia, joi, 31 august a.c., a fost o zi încărcată de emoție.

În prezența inspectorului-șef, colonel Cristian Stanciu, a avut loc ceremonialul militar de trecere în rezervă a plt. adj.-șef Gogu Ardei. Alături de camarazi, la eveniment a fost prezentă și familia, formată din cele două fiice, unul dintre gineri și nepoțelul.

De-a lungul celor peste 18 ani în rândul pompierilor militari, nea Goguțu, cum îl alintă colegii, s-a simțit ca într-o familie, iar munca în echipă i-a adus numeroase satisfacții pe plan profesional. Și-a pus sufletul pe tavă și a pus mereu umărul pentru a-și ajuta semenii.

Pe timpul sutelor de intervenții a dat dovadă de profesionalism și empatie, servind cu credință Arma Pompieri. Consideră că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi în slujba binelui și este mândru că astăzi a pășit într-o nouă etapă a vieții, pensionarea.

Bucuria i-a fost umbrită de faptul că nu a avut alături și soția, pe care a pierdut-o în urmă cu câteva luni, ea fiind ființa care i-a luminat viața timp de peste 29 de ani și consideră că va continua să o facă. Copleșit de emoții, a mulțumit colegilor și comenzii unității pentru sprijin și susținere.

În semn de apreciere pentru întreaga activitate, inspectorul-șef i-a înmânat placheta onorifică a inspectoratului. Reprezentanții ISU Mehedinți îi doresc colegului lor pensie îndelungată, multă sănătate, liniște sufletească și bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.