Pensionări la ISU Argeș

Duminică, 03 Septembrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pensionari la ISU Arges | imaginea 1 Luni, 28 august a.c., la sediul ISU Argeș, a avut loc citirea ordinelor de trecere în rezervă a șase dintre pompierii argeșeni.

Aceștia au fost: Căpitan Dumitrescu Dragoș, comandant al Detașamentului de Pompieri Curtea de Argeș, Plutonierii adjutanți-șefi Nedelea Liviu-Gheorghe și Gherghinoiu Adrian, precum și Plutonierii adjutanți Romanescu Ion-Dagoș, Bica Iulian-Mihai și Mincă Virgil.

Ei au fost felicitați și aplaudați de către conducere și colegi, pentru tot ce au făcut în întreaga lor carieră. Și toți merită măcar acest moment simbolic de recunoștință, pentru că ajung să își riște viața, fiind de multe ori ultima speranță a semenilor.

Chiar dacă de mâine nu vor mai fi în serviciu, jurământul față de țară și legăturile strânse formate în misiunile grele îi vor aduce înapoi, acolo unde și-au desfășurat activitatea, iar cei care au rămas să continue misiunea de salvatori ai Armei Pompieri o să aștepte cu drag să îi revadă și le urează multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.