Celebrare a foștilor comandanți, la sediul ISU Tulcea

Marți, 31 Octombrie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Celebrare a fostilor comandanti  la sediul ISU Tulcea | imaginea 1 Cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei Române, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea, într-un cadru oficial, a avut loc festivitatea de celebrare a foștilor comandanți care au contribuit, în mod semnificativ, la gestionarea situațiilor de urgență și asigurarea siguranței cetățenilor județului Tulcea.

Fosta conducere, alături de actuala comandă a unității, a fost prezentă în fața întregului inspectorat și a primit recunoașterea cuvenită pentru angajamentul lor în menținerea siguranței.

Discursurile emoționante și momentele de recunoaștere au subliniat contribuția inestimabilă a foștilor comandanți, la întărirea capacității de răspuns la situații de urgență și la formarea viitoarelor generații de salvatori.

În cadrul evenimentului, domnul locotenent-colonel ® Timofte Valentin, domnul colonel ® Macsimov Vasile, domnul colonel ® Șoavă Vasile, domnul colonel ® Ungureanu Vasile, domnul colonel ® Bașcău Florin - Dumitru, domnul colonel ® Cotoroană Gheorghe, domnul colonel ® Milian Gheorghe și domnul colonel în retragere Bărbătescu Vasile, care între anii 1964 - 1983 a ocupat funcția de Comandant de secție în cadrul Companiei de Protecție Tulcea, iar în perioadele 1983 - 1989 și 1990 - 1995 a îndeplinit funcția de comandant al Grupului de pompieri al județului Tulcea, au primit diplome de onoare și placheta cu însemnul heraldic al unității, pentru meritele lor deosebite din timpul activității.

De o surpriză specială a avut parte domnul colonel în retragere Bărbătescu Vasile, care cu doar 5 zile în urmă a împlinit onorabila vârstă de 85 de ani și care a primit, în dar, un tablou cu un colaj foto cu momente reprezentative din cariera militară.

Această zi de sărbătoare a reprezentat o ocazie de a sublinia faptul că munca în echipă, devotamentul și pregătirea continuă, îi ajută pe pompieri să își respecte jurământul de credință.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.