Pensie lungă și sănătate! Respect, Lt. col. Buta Otilia și Stănilă Eugen!

Marți, 03 Octombrie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Lt  col  Buta Otilia si Stanila Eugen | imaginea 1 După ce și-au dedicat o bună parte din viață în slujba cetățenilor, a venit vremea pensionării pentru doi colegi din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad.

Lt. col. Buta Otilia, din cadrul Compartimentului Financiar, și Stănilă Eugen, mecanic auto în cadrul Serviciului Logistic, au fost felicitați, vineri, 29 septembrie a.c. de întregul personal pentru cariera lor deosebită, precum și pentru camaraderia de care au dat dovadă de-a lungul timpului.

La final de carieră, conducerea ISU Arad le-a mulțumit pentru profesionalismul cu care și-au îndeplinit misiunile încredințare. Întreaga familie ISU Arad le urează multă sănătate, pensie lungă și multe bucurii alături de cei dragi!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.