Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Kupas Jeno!

Marți, 17 Octombrie 2023Covasna
Sursa Foto: Facebook ISU Covasna

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Kupas Jeno | imaginea 1 După mai bine de 26 de ani în care a servit Patria cu devotament, credință si curaj sub semnul Armei pompierilor, a venit vremea ca domnul plutonier adjutant-șef Kupas Jeno să se retragă din rândul cadrelor active.

Într-un cadru festiv, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Mihai Viteazul” al județului Covasna, colegii au avut ocazia să-şi exprime aprecierea pentru întreaga activitate desfășurată și pentru profesionalismul de care a dat dovadă în decursul anilor.

Pentru el, camarazii de Armă au reprezentat a doua familie, de aceea aceste momente au fost cu atât mai emoționante. Colegii îi doresc ca pensionarea să fie o perioadă specială, cu multe realizări pe plan personal, să fie sănătos, să se bucure de familie, de cei dragi și de fiecare zi din viață! 𝑭𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒓𝒊 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂 𝒄𝒂𝒓𝒊𝒆𝒓𝒂̆ 𝒎𝒊𝒍𝒊𝒕𝒂𝒓𝒂̆❗

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.