Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Nica Dumitru Daniel!

Marți, 10 Octombrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nica Dumitru Daniel | imaginea 1 Cu respect și emoție, pompierii teleormăneni au marcat ziua de 06 octombrie a.c., în care colegul lor, Plt. adj.-șef Nica Dumitru Daniel, a trecut în rezervă cu drept la pensie, după o activitate de aproape 34 de ani în câmpul muncii, dintre care peste jumătate ca pompier în cadrul unității.

De la începutul carierei militare și până în ultima sa zi de serviciu, Daniel a fost un model de devotament și camaraderie pentru toți.

Împreună au sărbătorit începutul unei noi etape în viața sa și i-au recunoscut contribuția remarcabilă în creșterea gradului de siguranță a comunității. Colegul lor a lucrat cu pasiune și dedicare, atât în domeniul prevenirii situațiilor de urgență, cât și în cel al pregătirii cetățenilor pentru a face față unor dezastre, la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

Astfel de amintiri cu el rămân de neuitat. Cu urări călduroase de sănătate, bucurie și realizări în această etapă a vieții, numită Pensionare, reprezentanții ISU Teleorman îi doresc tot binele din lume și pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.