Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Nicolescu Gabriel!

Joi, 26 Octombrie 2023Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nicolescu Gabriel | imaginea 1 Pompierii teleormăneni au sărbătorit un moment cu totul special în familie!

Plutonier adjutant-șef Nicolescu Gabriel, comandant echipaj și conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, cunoscut cu drag de toți drept “Gabi”, a fost nevoit să se despartă de uniforma sa de pompier și să treacă în rezervă cu drept la pensie.

El a fost mereu o sursă de inspirație pentru colegi, un camarad de excepție, dar și un salvator care s-a remarcat prin devotamentul și curajul său în slujba comunității. Cu inimile pline de recunoștință, colegii i-au oferit o plachetă de onoare, pentru a-i transmite cât de mult a însemnat pentru echipa din această subunitate.

În această nouă etapă a vieții sale, reprezentanții ISU Teleorman îi doresc să se bucure de liniște, sănătate și fericire alături de cei dragi, iar pensia să fie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.