Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Pătrău Marius Tinel!

Marți, 24 Octombrie 2023Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Patrau Marius Tinel | imaginea 1 Pompierul hunedorean, Plt. adj.-șef Pătrău Marius Tinel, este unul dintre cei mai iubiti șefi gardă intervenție și stingere. Pompierii din tura lui s-au identificat cu mândrie, vreme de mulți ani, drept “tura lui Pătrău”.

El a fost cel care și-a ținut băieții uniți și chiar dacă uneori i-a dojenit, a știut întotdeauna și să-i încurajeze, să-i laude pentru fiecare misiune reușită, pentru fiecare progres. Marius a făcut armata “la pompieri” și de atunci i-a rămas în suflet admirația pentru această Armă, la care s-a întors hotărât să o slujească cu toată ființa lui.

De-a lungul carierei sale militare, Marius a rămas un om demn, serios și prietenos în același timp, calități pe care și-a dorit să le imprime și colegilor săi, din cadrul Detașamentului Hunedoara. Și a reușit!

Amprenta sa va rămâne pentru totdeauna asupra băieților pe care i-a condus în sutele de intervenții și misiuni, dar și asupra celorlalți colegi, care au văzut în el un pompier brav, un pompier care și-a înțeles menirea și a respectat-o în fiecare clipă. 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐮𝐬, îț𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐬𝐢𝐞 𝐥𝐮𝐧𝐠ă ș𝐢 𝐟𝐫𝐮𝐦𝐨𝐚𝐬ă ș𝐢 îț𝐢 𝐦𝐮𝐥ț𝐮𝐦𝐢𝐦 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐭 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐚𝐢 𝐟ă𝐜𝐮𝐭 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐬𝐞𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐧𝐨ș𝐭𝐫𝐢, 𝐚𝐥ă𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐡𝐮𝐧𝐞𝐝𝐨𝐫𝐞𝐧𝐢!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.