Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Sulincean Florin Teodor!

Joi, 12 Octombrie 2023Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Sulincean Florin Teodor | imaginea 1 După o lungă și bogată carieră militară, pompierul arădean, Plutonier adjutant-șef Sulincean Florin Teodor, șef Gardă de Intervenție Stingere în cadrul Gărzii de Intervenție Gurahonț, a fost trecut în rezervă, cu drept de pensie, în cadrul unui ceremonial militar.

Acesta a primit aplauze din partea colegilor și a fost felicitat de către conducerea Inspectoratului pentru întreaga activitate desfășurată.

În cei aproape 25 de ani de activitate în cadrul structurilor de intervenție ale pompierilor, el a fost întotdeauna omul faptelor, lăsând rezultatele să vorbească de la sine.

Cu prilejul pensionării, reprezentanții ISU Arad îi transmit zile liniștite, multă sănătate și îi doresc să se bucure de pensie cât mai mult timp de acum înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.