Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Văidean Ioan!

Joi, 12 Octombrie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Vaidean Ioan | imaginea 1 “Nu contează atât de mult ce faci, ci câtă dragoste pui în ceea ce faci” - Maria Tereza

30 de ani de carieră militară, încununați cu experiențe frumoase, numeroase intervenții, dar și cu prietenii legate pe viață, s-au încheiat luni, 9 octombrie a.c., la citirea Ordinului de trecere în rezervă a pompierului mureșean, Plutonier adjutant-șef VĂIDEAN Ioan, sau mai bine zis “Neluțu”, cum îi spuneau colegii și prietenii apropiați.

În tot acest timp, pe parcursul celor 30 de ani de muncă în slujba cetățeanului, zidind cariera pe care dintotdeauna și-a dorit-o, optimismul, perseverența, punctualitatea, respectul și buna dispoziție, sunt câteva dintre numeroasele calități care îl făceau remarcat mereu, indiferent de situație.

Dragului coleg i se dorește pensie lungă și frumoasă, alături de familie și cei dragi, mulți ani frumoși de acum înainte, deosebiți ca și experiența trăită în haine de pompier!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.