Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Vasile Gigi!

Joi, 12 Octombrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Vasile Gigi | imaginea 1 Un pompier militar din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea a ieșit la pensie în aplauzele colegilor de Arme. Plt. adj.-şef VASILE Gigi este cel mai tânăr pensionar al pompierilor călărășeni.

După ce mulți ani la rând a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, Plutonierul adjutant-şef VASILE Gigi a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii de la Garda de intervenţie Borcea şi de către comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, pe platoul din faţa Gărzii de intervenţie Borcea, pompierii s-au despărțit marți, 10 octombrie a.c., de unul dintre colegii lor de Arme, plutonier adjutant-şef VASILE Gigi.

După o lungă activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, acesta se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de familie şi de cei apropiați.

Inspectorul-șef al ISU “Barbu Știrbei” al județului Călărași – Colonel PĂDURARU Adrian Iulian - l-a felicitat pe pompierul militar aflat în pragul pensionării, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate, de momente fericite alături de familie, și de viață lungă.

Plutonier adjutant-şef VASILE Gigi, în vârstă de 52 de ani şi o zi, a deţinut funcţia de comandant de echipaj şi conducător autospeciale, acumulând o vechime de 31 de ani de muncă, dintre care 18 ca militar. Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor, să aibă parte de multă sănătate şi pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.